Wie is Jacques Delens

 

Jacques Delens is een bouwonderneming en vastgoedpromotor die zich al 50 jaar toespitst op de bouw, renovatie en restauratie van grote en kleine gebouwen van elk type. Kantoorgebouwen, woningen, industriële complexen of dienstengebouwen zoals sport- en recreatiecentra, hotels, vakantieverblijven, scholen, auditoria, bioscopen, ...

De onderneming is zowel actief op vlak van overheidsopdrachten als de particuliere markt en maakt er een erezaak van haar klanten te laten profiteren van haar expertise, professionele aanpak en feilloze service.

We maken deel uit van de BESIX Group, een multidisciplinaire Groep, met meer dan 100 jaar ervaring

Actief sinds 1909, is de Groep BESIX over de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een toonaangevende positie op de markten waarin het actief is: bouw, vastgoedontwikkeling en concessies. BESIX Contracting is gespecialiseerd in het realiseren van bouw-, infrastructuur- en maritieme werken, die zich vaak onderscheiden door hun complexiteit. In de Benelux en Frankrijk is de Groep sterk vertegenwoordigd met de regionale filialen BESIX Infra, BESIX Construct, Vanhout, Wust, Cobelba, Jacques Delens en Lux TP, die garant staan voor een lokale benadering. Met de entiteiten Franki Foundations, Socogetra, BESIX Environment en Van den Berg brengt de Groep gespecialiseerde nicheoplossingen op de markt, zoals diepfunderingen, geo-engineering, wegenwerken, waterbehandeling en kabel- en leidingbouw.

Gesterkt door onze ervaring op onze thuismarkten konden we ook buiten Europa een sterke positie uitbouwen. Een typisch voorbeeld hiervan is het Midden-Oosten, waar we in 50 jaar tijd een indrukwekkend portfolio konden samenstellen. Deze diversificatie voor zowel activiteiten als regionaal bereik loont, want ze stelt ons minder bloot aan risico’s.

Member of logo