QHSE

Quality, Health, Safety & Environment

Jacques Delens is ISO 9001-, ISO 14001- en ISO 14001-  gecertificeerd. Het bedrijf houdt zich aan de veiligheids-, gezondheids- en milieunormen opgelegd door de gemeenschap, de wetgeving, de klanten, hun medewerkers en alle andere betrokkenen.

Kwaliteit

Jacques Delens is sinds 1996 ISO 9001-gecertificeerd door de BCCA (Belgian Construction Certification Association).  Die onderwerpt het bedrijf geregeld aan audits om de correcte toepassing van de norm ISO 9001 te controleren.

Preventie

Om volledige onafhankelijkheid te garanderen bij de uitvoering van zijn opdrachten, rapporteert Hugues Michaux, preventieadviseur Niveau I, rechtstreeks aan het Technisch Beheercomité dat zich hiërarchisch boven de Algemene Directie en de productie bevindt.

 

De structuur die we terugvinden in het organigram toont de autonomie en het directe gezag van de dienst om alle noodzakelijke maatregelen te voorzien en te nemen om de veiligheid en de hygiëne op de werven te waarborgen.

Veiligheid

Sinds 2019 is Jacques Delens ISO 45001 gecertificeerd door de BCCA.  Deze certificering vervangt de VCA-certificering die sinds 2001 actief was. BCCA controleert het veiligheidsmanagementsysteem dat wordt gebruikt en toegepast op het bedrijf bij de coördinatie van alle bouw-, renovatie- of restauratiewerkzaamheden aan openbare of particuliere gebouwen.
 

De dienst VCA staat onder leiding van Hugues Michaux, preventieadviseur Niveau I.

Milieu

Sinds augustus 2010 is Jacques Delens ISO 14001-gecertificeerd door de BCCA. De BCCA onderwerpt Jacques Delens geregeld aan audits om de implementatie van zijn milieubeheersysteem te controleren.

Member of logo